Și o să te lovească brusc

Când esti pe fuga si iti cauti cheile , ratacite in cine stie ce poseta , ca mereu o schimbi. Cand esti grabita sa iti aduci aminte unde ti-ai pus telefonul pentru ca iarasi este pe modul silentios si nici daca suna alarma de razboi , nu ai sa il gasesti.

Cand esti la usa si probezi in graba ghetele cumparate saptamana trecuta, cele la reduceri si iti dai seama ca nu ai cum sa le porti vreodata pentru ca nu se asorteaza cu nimic , dar ti-au adus aminte de culoarea unor blugi pe care obisnuiai sa ii porti in liceu.

Cand iti reglezi iarasi pentru a 1000-a oara oglinda retrovizoare, ca aseara aveai tocuri si erai putin mai inalta . Si iti muti putin si scaunul , ca azi vrei sa conduci prudent . Lasa pozitia de Șefă la datorie . Azi conduci prudent.

Te loveste cand ajungi in fata magazinului nou , acela de pe Colț cu Bulevardul Tomis. Au redus in sfarsit draperiile alea cu insertii argintii.

Te loveste brusc si iti dai seama ca tu chiar esti fericita. In sfarsit zambesti. In sfarsit!

ZAMBESTI.

Si este minunat .

Zambesti fara motiv si iti dai seama ca nu ai avut niciodata vreun motiv pentru fericire dar nu ai avut nici un motiv pentru tristete. Mereu ai fost tu si asta iti usureaza sufletul. Ai zambit cu inima si ochii s-au rusinat. Obrajii ti-au rosit si pielea ca de omat s-a transformat in culori de cirese coapte usor.

Ai face cu tine ce face primavara cu ciresii !

Înfloreste, frumoasa fată!

Înflorește!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s