De unde atata disperare, prințeso? Un mini “personal advice”

Ne-am obisnuit sa ramanem ancorati in relatii care nu ne “uda deloc samanta din interiorul nostru” si in loc sa creasca o plăntuță cu radacini armonioase, ne usuca si ne suge de toate resursele noastre , pe care cu greu le-am adunat in anii de viata.

Ramanem setati pe gandul ca o relatie ne completeaza si ne aduce siguranta de care avem nevoie, insa pun pariu ca toate cele care ati fost in relatii , fie ele lungi (3-4-5 ani) fie ele scurte , de maxim cateva luni, ati sesizat ca in 90% din cazuri, VOI ATI FOST ACOLO PENTRU VOI.

Singuratatea intr-o relatie este mult mai greu de asimilat de psihic decat singuratatea propriu zisa. Macar cand esti singura nu iti mai faci asteptari. Stii ca ai partea dreapta a patului goala dar macar poti sa dormi in diagonala si sa visezi frumos , decat sa dormi vertical , langa o persoana care nici macar nu te viseaza.

Ne-am amagit singuri ca o relatie ne salveaza de “monoton” si ne aduce satisfactii pe toate planurile, dar ne-am plafonat in relatie de parca celalalt este nevoit si nu numai nevoit, este obligat sa ne aduca fericire si implinire , de parca el este responsabil de buna noastra dispozitie.

Nu zic ca nu e misto sa ai o relatie , dar fii tu bine cu tine . Analizeaza bine ce iti doresti si ce asteptari ai DE LA TINE, nu de la celalalt.

REPET si am sa ti-o repet mereu : nu avem suflete pereche pentru ca noi nu am venit pe Pamant in jumatati. Noi suntem un intreg si trebuie sa ne gasim un alt intreg care sa ne fie alaturi in toate momentele vietii . Dar fara sa fie nevoit/obligat sa faca asta , ci sa vina din el !!

E marfa tare sa iti bei cafeaua in bucatarie in timp ce iubirea vietii tale doarme inca in dormitor.

Dar pana una alta , bea cafeaua aia in liniste si doreste-ti sa fii tu persoana aia pe care vrei sa o intalnesti.

Ai o relatie cu tine . Scoate-te la intalniri. Razi la glumele tale si asigura-te ca iti place tie de tine IN PRIMUL RAND!!

Esti mișto , dar mai ai putin de invatat!!

Te pupă Liv

Reclame

3 gânduri despre „De unde atata disperare, prințeso? Un mini “personal advice”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s