Stia ca ce avea sa ii spuna el , nu erau cuvinte si ca atunci cand o lua de mana , parca intreg Universul se oprea putin sa ii priveasca.

O regasea mai departe, rand pe rand, an de an . Era a lui si toti stiau asta. Era a lui si asa ramanea. Parca si Soarele prinse curaj sa ii spuna Lunii despre caldura diminetii. Ar fi avut curaj chiar sa o scoata la un pahar de rouă proaspătă , stand impreuna in lumina stelelor naive.

Poate spun prea multe cuvinte , poate ai nevoie de fapte. Dar ce sa fac cand nu pot sa te ating si cand nu pot sa te invelesc , noaptea cand ti-e frica de ceața asta deasa care te-a cuprins?

Ce fac cand nu pot sa iti sarut varful nasului, sa iti admir genele lungi si pometii tai , pometi perfect simetrici cu forma fetei. Ce sa fac cand nu pot sa iti vad zambetul care mi-aduce atata răsărit in suflet. Vreau sa incerc sa nu las iarna sa intre in noi. Am sa fac focul seara , pe la ora 7 .

7… ce numar frumos. 7 ore de cald , sa iti fie tie bine la mine in suflet. Mi-ai adus 17 in viata.

Vreau sa sarbatoresc cu pasarile care au stat la geamul spitalului atunci cand te-ai nascut. Vreau sa intreb copacii ce parere au avut atunci cand ti-au auzit primul tau strigat. Daca ti-a sters cineva lacrimile de pe obraji sau daca a fost un strigat de fericire, pentru ca stiai ca pe 7 ai sa ma cunosti. Un 7 tarziu , dar de iunie. Un noiembrie cu racoare si cu multe ore de 7.

Vreau sa intreb vrabiile care ieseau in intampinarea ta . Sa ma ajute sa te port si eu pe aripile mele. Poate … poate o sa ma invete ele sa zbor . Nu , nu vreau sa zbor foarte sus , ci cat sa te ghidez pe tine . Sa te ajut sa nu te pierzi.

Lasa-ma sa te iubesc o viata. Pentru ca o viata nu o sa imi fie de ajuns , dar am sa stau si am sa imi pun dorinte , noaptea la 00:00 sa mai traiesc macar o viata , sa te iubesc de la inceput.

Al meu . Mereu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s