Stinge lumina , vreau să îți iubesc întunericul 

Să iubesti un om in cea mai pura forma a acestuia , in adevarata goliciune a acestuia , in momentele vulnerabile . Sa il iubesti fara perdea si fara atingerea zilei . Sa il iubesti in mijlocul noptii lui sufletesti si sa il lasi sa iti arate apusul , pentru ca la rasarit toti purtam masti.

Am devenit mult prea atasati de cotidianul dezolant al omenirii, un cotidian rece care ne-a invaluit ratiunea, am ajuns reci si am uitat de copilul din noi care neincetat a stat alaturi de noi . Am uitat de noi apoi am uitat simplul , ludicul si ne-am angrenat in lupta noastra interioara , o lupta ce se da de cele mai multe ori in lumina soarelui . Credem ca noaptea ne face rau si speram ca apusul sa ne adoarma .

In mod gresit am gandit mult timp , este timpul sa lasam luna sa ne mangaie.

Nu intunericul te sperie , ci falsa credinta intr-o lumina artificiala.

Ne-am ascuns in noi si intr-o masca zambitoare, facand pe plac celorlalti.

Judecam aspru si ne amagim cu vorbe , vorbe straine care le acopera pe cele care ne-au vorbit mereu dulce , mereu sincer si mereu in armonie cu sinele : vorbele noastre.

Iubim cat pentru o viata si uitam intr-o adiere de vant. Ne promitem marea cand nu suntem in stare sa ajungem pana la primul val . Atingem luna si apoi cadem in abisul monoton al promisiunilor de-o secunda.

Lasa-ma sa te iubesc in forma ta pura, dimineata devreme cu draperiile sufletului trase . Sa iti descopar frumosul inimii si mireasma dulce a sinceritatii.

Ajuta-ma sa te seduc dulce , pe tine , omul simplu si lasa-ma sa te aduc in timpurile astea pline de promisiuni . Doar ca eu iti voi promite luna si cateva stele care sa te aduca inapoi mereu catre mine.

Pe mine nu ai sa ma pierzi niciodata pentru ca eu sunt tu iar tu esti eu. Degeaba ai cautat atata timp lumina pentru ca ea a trait in tine dintotdeauna .

Tu esti lumina si lumina te-a ghidat mereu.

Te iubesc, om frumos. Om minunat. Omul meu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s