Cum am ajuns aici?

Buna , ma numesc Livia dar prietenii imi spun Liv . Am 25 de ani , sunt zodia pesti si nu mananc peste. Cum pot eu sa imi mananc neamurile? Glumesc…

NU, chiar nu mananc peste.

Stiu stiu am deviat de la subiect , dar asa este in viata, mai deviezi uneori ca sa ai la ce sa te intorci.

Imi place sa cred ca am un drum si ca sunt facuta sa fac arta si cand spun arta nu ma refer doar la a picta un tablou sau a face din nimic ceva , ci imi place sa fac arta pin stilul vestimentar si prin modul in care vad viata.

De ce sa nu fim arte tot timpul ? Sa iesim din anonimatul acesta cotidian si sa „make a point”?

Consider ca a te imbraca exact cum spune si vorba aceea „like there’s no tomorrow” si a-ti purta in fiecare zi gratia ta ludica , de copil care vede pentru prima data marea , asta inseamna sa traiesti.

O sa te mai invat ca bunurile nu aduc multumirea sufleteasca si ca oricat de mult ai aduna lucruri materiale in jurul tau , nu te tin in brate cand ti-e frig iar scaunele incalzite de la masina iti consoleaza doar poponetul si nu sufletelul.

Nu conteaza grosimea portofelului desi nu pot sa fiu ipocrita si sa para ca admit ca poti sa platesti cu bani de la Monopoly atunci cand ti-e foame.

Vreau doar sa te fac sa apreciezi viata si din alte puncte de vedere si sa te fac sa stai si in celalalt colt al camerei in care poate nu ai un scan foarte comod , dar poate ai o paturica pufoasa pe care o poti intinde pe podea si poti sa te pui comod pe ea si doar sa asculti.

Am avut o viata in care, cu mana pe inima pot spune ca material nu mi-a lipsit nimic, am avut parte la orice ora de tot ceea ce mi-am dorit si poate o sa ma judeci in timp si poate o sa ma intrebi de ce ma plang daca nu am simtit niciodata gustul lipsei sau teama zilei de maine.

Ei bine, o sa o luam treptat. Momentan ma numesc Liv si te invit la mine , la un ceai , ceai mami mie poti sa-mi spui , e gata ceaiul poti sa-mi pui , cum spune si melodia.

 

 

 

 

Bizou bizou !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s