Am să îl rog să mă înșele , ba chiar nu am să îl opresc

Am să îl rog să mă înșele , ba chiar nu am să îl opresc

-Cum adică o sa îl rogi să te înșele? Ești nebună? Ce vorbă mai e și asta?

Da, când nu mai simte nimic , nu are rost să te ascunzi în livada de struguri și să te aștepți să nu te găsească soarele.
Ei bine , când sentimentele nu mai sunt, nu o să te opresc . Poți să te uiți după alta. Să nu îți mai pese că ai acasă o femeie și tu ești în patul aleteia.
Să guști și alte paturi , alte mirosuri de parfum dulce , parfum pe care eu nu l-am avut niciodată. Să nu te temi , dragul meu . Nu am să sufăr , nu am pentru ce . Eu nu sufăr după gablonțuri. Eu port doar diamante.
Bărbatul nu înșeală pentru că acasă nu te mai găsește pe tine , a lui dragoste , fantezia visului lui sau frumosul sufletului tău. Nu , draga mea. El are nevoie de convingerea că încă mai poate și dacă nu era cu tine , te înșela cu tine.
Nu o să te opresc , ba chiar o să știu când Ph’ul tău vine schimbat acasă.
O femeie simte când vii din altă parte. De exemplu pisica mea își dă seama că am mângâiat altă mâță din secunda în care intru pe ușă. Îmi miroase palmele și apoi îmi aruncă o privire de dezgust , de parcă i-am jignit strămoșii.
Te rog să mă înșeli și le rog și pe ele să nu țină cont că mai sunt încă 3 milioane de bărbați singuri pe planeta asta și că nu era nevoie să mi-l ia pe al meu de acasă.
Mă amuză că multe se plâng că :” -Stă tot cu măsa în casă..” , dar că stă cu nevasta , nu aveți nici o problemă cu asta.
Știi cămașa aia perfect călcată pe care îți lași tu tencuiala de pe față și panalonii călcați la dungă cu perechea de pantofi ștearsă perfect? Pot să fie alese de soția de acasă.
Dar hei , ce contează. Nu avem scrupule .
Iubim oamenii cu o limită de timp .
Până apare ceva mai bun , mai cu forme. Ceva mai fresh . Ceva ce nu ești tu .
Dar să nu te aștepți să te întorci acasă la mine. Nu sunt a doua opțiune . Sunt unica variantă pe care o ai. Nu o sa te plang și nici nu am să aduc flori la mormantul iubirii noastre. Nu mă voi îmbrăca în negru și nici nu am să îmi mai aduc aminte de tine .
Eu nu te-am iubit pe jumătate. Nu am nevoie nici tu să o faci .

 

Norocul meu este că nu am fost înșelată până acum , dar asta doar pentru că sunt dusă cu capul , sunt nebună rău și am marele noroc că îmi fac scenarii tragice dinainte , pe care am grijă să i le spun . Cred că de frică nu am fost înșelată !! Saracul .

Te iubesc , iubitule. :))

XoXo , see you later . Vezi că mâine ieșim cu ai mei la masă.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s